+32 3 218 77 50 | info@climaways.be

  ClimaWays

  Omdat we meer doen dan koeling alleen.

  Al sinds 2007 is CoolingWays dé pionier in gaswarmtepompen

  De allereerste gaswarmtepompen waren bedoeld om te koelen, vandaar onze naam CoolingWays. Maar vandaag worden ze ook heel vaak gebruikt voor verwarming, zowel van grote gebouwen (scholen, kantoren, zwembaden…) als van privéwoningen. En werd ons productassortiment ook verder uitgebreid met bijvoorbeeld Collindi verwarmingssatelieten voor de verwarming van appartementsgebouwen. Daarom heten wij voortaan ClimaWays: innovators in heating & cooling.

  We geloven in een duurzaam verhaal van hernieuwbare energie.

  De gaswarmtepomp combineert het beste van twee verwarmingsoplossingen: de warmtepomp en de condensatieketel op aardgas. Het koppelt het laagste verbruik (ongeveer 5 keer goedkopere energie dan een warmtepomp op elektriciteit) aan het allerhoogste comfort voor de gebruiker (omwille van een hoge efficiëntiegraad en sterke regelbaarheid). Kortom: het is een unieke, duurzame, innovatieve techniek.

  We leveren niet alleen toestellen, maar ook onze expertise.

  ClimaWays denkt mee na vanaf de ontwerpfase over de meest efficiënte manier van verwarmen en koelen. Daarom zijn we een veel geconsulteerde partner door studiebureaus, architecten, bouwheren en werkgroepen rond duurzame energie e.a.

  En dat doen we vanaf 1 januari ook vanop onze nieuwe locatie.

  We verhuizen met onze burelen en opleidingsruimtes immers van Antwerpen naar Wommelgem. Deze nieuwe locatie wordt de ontmoetingsplek voor alle partners die meer willen weten over onze innovatieve energietechnieken.

  Nieuw ClimaWays kantoor
  Het nieuwe ClimaWays kantoor

  Kortom: ons unieke, duurzame verhaal blijft hetzelfde, maar we vertellen het voortaan als ClimaWays vanop een nieuwe locatie.

  Het ClimaWays Team

  innovators in heating & cooling