+32 3 218 77 50 | info@climaways.be

    Deze gaswarmtepomp staat voor een unieke en hoogwaardige oplossing:
    De K18 stemt overeen met de toekomstige regelgeving op het gebied van energie-efficiëntie, rationeel energiegebruik en benutten van hernieuwbare energie.

    Het is een veelzijdig toestel, geschikt voor zowel nieuwe als bestaande gebouwen aangezien het ook gebruikt kan worden voor hoge temperatuur verwarmingssystemen (radiatoren). De K18 is op een eenvoudige en snelle manier te gebruiken om uw oude gas- of stookolieketel te vervangen. Het is de ideale keuze om nieuwbouwwoningen te verwarmen met lage temperatuursystemen (vloerverwarming).

    De K18 combineert de voordelen van de 2 meest gebruikte verwarmingssystemen, de condenserende gasketel en de warmtepomp. De gasabsorptiewarmtepomp K18 produceert – net zoals een condenserende gasketel – warm water voor het verwarmen van gebouwen alsook voor sanitair warm water productie. Het is een warmtepomp omdat ze gratis hernieuwbare energie onttrekt uit de buitenlucht die voor zeer hoge rendementen zorgt. In tegenstelling tot elektrische warmtepompen is er slechts een heel laag elektrisch vermogen nodig en wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijk koelmiddel.

    Meer info op www.k18.be