+32 3 218 77 50 | info@climaways.be

  We weten dat onze kinderen later anders gaan verwarmen dan wij. Maar hoe dé verwarming van de toekomst eruit gaat zien, dat is nog koffiedik kijken. Wordt het groene stroom, aardgas, zonne-energie? Veel Vlamingen willen zich niet binden aan één soort energie. Ze worden verlamd door keuzestress wanneer hun verwarming aan vervanging toe is. Gelukkig hebben wij een oplossing.

  13769-N
  De Solvis verwarmingsketel van ClimaWays kan aangesloten worden op elk energiesysteem op de markt.

  Schakel over op duurzame energie wanneer jij er klaar voor bent
  Het gevecht tussen de verschillende energievormen is niet de enige reden waarom mensen wachten om hun verwarmingssysteem grondig onder handen te nemen. Ook de kostprijs kan een struikelblok zijn. Sommige mensen weten dat hun verwarmingsketel het elk moment kan begeven, maar kunnen zich nu nog geen warmtepomp of zonnepanelen veroorloven. Dus doen ze niets. En dat is jammer, want de energietransitie hoeft niet in één keer te gebeuren. Verduurzamen kan perfect stapsgewijs. Er is voor iedereen nu al een duurzame én geld besparende tussenoplossing voorhanden. Eentje waarmee je de investering kunt spreiden en alle opties nog open houdt.  

  Kies een verwarmingsketel die met je meegroeit
  Wat wij aanbevelen? Vervang je oude gasketel door een nieuw, modulair verwarmingssysteem zoals de SolvisBen. ‘Modulair’ betekent dat deze slimme verwarmingsketel, die perfect werkt op zichzelf, op elk moment verder uitgebreid kan worden met optionele extra’s. Die uitbreiding kan bijvoorbeeld een warmtepomp zijn, of een zonneboiler. De SolvisBen kan aangesloten worden op alle energiesystemen op de markt. Met andere woorden: je krijgt nu al een performante ketel, die je een mooie besparing op je energiefactuur oplevert. En later schakel je verder over op een duurzame energievorm naar keuze, wanneer jij er klaar voor bent.

  Wil je meer info? Aarzel zeker niet om ons te contacteren: info@climaways.be – 03 218 77 50