4 awards voor de hybride verwarming van Solvis

06 dec 2021

Het hybride verwarmingssysteem van Duitse fabrikant Solvis werd door een internationale vakjury van onafhankelijke experts bekroond met maar liefst 4 Plus X Awards 2021: voor gebruiksgemak, kwaliteit, functionaliteit en ecologie.

Wat zijn de Plus X Awards?

PLUS X is wereldwijd de belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. De prijzen worden elk jaar toegekend door een internationale vakjury van onafhankelijke experts en journalisten. De winnaars zijn producenten van toekomstgerichte ontwerpen die het leven van de consument prettiger maken. De bekroonde ontwerpen moeten ook ecologisch verantwoord zijn en bestaan uit hoogwaardige materialen met een lange levensduur. Dit jaar namen er meer dan 750 merken deel uit bijna 80 verschillende sectoren.

Met welk product heeft Solvis gewonnen?

Duitse verwarmingsproducent Solvis viel in de prijzen met zijn hybride verwarmingssysteem, bestaande uit een warmtepomp (SolvisLea) in combinatie met een hybride verwarmingsketel (SolvisBen of SolvisMax). Die verwarmingsketel op gas, stookolie of stadsverwarming kan probleemloos samenwerken met verschillende soorten energie: zonne-energie, een pelletkachel, een warmtepomp of een brandstofcel. De awards gingen specifiek naar het verwarmingssysteem in combinatie met een warmtepomp.

In welke categorieën heeft Solvis gewonnen?

Het verwarmingssysteem van Solvis werd in de categorie Sanitair en Klimaatregeling opgenomen in de Hall of Fame 2021 en bekroond met 4 kwaliteitszegels: gebruiksgemak, functionaliteit; kwaliteit en ecologie.

Waarom bekroond voor gebruiksgemak?

De verwarming kan eenvoudig vanop afstand bediend worden met een online app op de smartphone of computer (SolvisPortal). Zo geniet de gebruiker van absolute transparantie in het verbruik en kan de verwarmingsinstallateur vanop afstand bijstand bieden.

Waarom bekroonde functionaliteit?

Het systeem is niet gebonden aan één soort energie, maar kan verschillende componenten zoals een cv-ketel, warmtepomp en zonnecollectoren met elkaar doen samenwerken. De slimme regeling zorgt ervoor dat altijd de meest voordelige energie eerst gebruikt wordt en dat de gebruiker nooit zonder warmte valt. De eigenaar van het systeem kan altijd van energiebron veranderen en geniet zo dus van de hoogst mogelijke energieonafhankelijkheid.

Waarom bekroonde kwaliteit?

De producten van Solvis zijn ‘Made in Germany” – vervaardigd met de meest hoogwaardige materialen. Ze hebben een levensduur die generaties kan overschrijden. Dat vertaalt zich dan ook in interessante garantievoorwaarden voor de gebruiker.

Waarom bekroonde ecologie?

De verwarming is erop gericht om zo veel mogelijk gebruik te kunnen maken van hernieuwbare energie zoals die van warmtepompen of zonnethermie. Tegelijk zorgt een ingebouwde back-up in de vorm van een brander en buffervat ervoor dat je nooit zonder warmte valt. Het systeem stelt gebruikers in staat om zonder verlies van comfort geleidelijk de overstap te maken naar hernieuwbare energie.

Wil jij ook bekroonde technologie in huis?

ClimaWays is het enige bedrijf in België dat het bekroonde systeem van Solvis mag verdelen. Maak gerust een afspraak om het systeem te komen bekijken in onze showroom. Onze verwarmingsexperts rekenen graag voor jou uit hoeveel jij kunt besparen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf eenvoudig in op de ClimaWays nieuwsbrief die u op de hoogte houdt over nieuwe producten, evenementen, beurzen, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Schrijf je in

Blijf op de hoogte

Schrijf u eenvoudig in op de ClimaWays nieuwsbrief die u op de hoogte houdt over nieuwe producten, evenementen, beurzen, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Uw persoonsgegevens die via dit formulier worden verzameld, worden enkel gebruikt om u onze nieuwsbrief toe te sturen. U kunt zich uiteraard op elk moment uitschrijven.

Schrijf je in voor nieuwsbrief

Contacteer ClimaWays BVBA

HEB JE NOG VRAGEN OF HEB JE EXTRA INFORMATIE NODIG?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.