Stookplaatsrenovatie gemeentehuis van Kasterlee

22 feb 2022

In het gemeentehuis van Kasterlee was de stookplaats aan renovatie toe. De werken werden opgestart in september 2021, net voor het verwarmingsseizoen.

Warmtepompen gemeentehuis Kasterlee

Een nieuwe gasketel en twee warmtepompen

De oude gasketel werd vervangen door een condenserende gasketel. Bovendien werden er twee ROBUR lucht-water gaswarmtepompen toegevoegd, om het gemeentehuis van hernieuwbare energie te voorzien. Ondertussen worden de eerste resultaten qua besparing al zichtbaar: er wordt nu al 35 à 40% minder energie verbruikt. Na het stookseizoen hebben we zicht op meer definitieve resultaten.

Nu al een besparing van 35 à 40% merkbaar

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf eenvoudig in op de ClimaWays nieuwsbrief die u op de hoogte houdt over nieuwe producten, evenementen, beurzen, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Schrijf je in

Blijf op de hoogte

Schrijf u eenvoudig in op de ClimaWays nieuwsbrief die u op de hoogte houdt over nieuwe producten, evenementen, beurzen, speciale aanbiedingen en nog veel meer!

Uw persoonsgegevens die via dit formulier worden verzameld, worden enkel gebruikt om u onze nieuwsbrief toe te sturen. U kunt zich uiteraard op elk moment uitschrijven.

Schrijf je in voor nieuwsbrief

Contacteer ClimaWays BVBA

HEB JE NOG VRAGEN OF HEB JE EXTRA INFORMATIE NODIG?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.