+32 3 218 77 50 | info@climaways.be

  Onze Geschiedenis

  2008

  AISIN Toyota gasgedreven warmtepompen

  Logo Aisin | CoolingWaysStart met de verdeling van gasmotorgedreven warmtepompen van AISIN-TOYOTA. De idee van warmtepompen en koelmachines terug naar de grondslag., efficiënt gebruik van primaire energie.
  2009

  ROBUR gasabsorptiewarmtepompen

  Logo Robur | CoolingWaysUitbreiding productassortiment met ROBUR gasabsorptiewarmtepompen. Zowel lucht-water als bodem-water gaswarmtepompen, ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
  2011

  SYNERSAT verwarmingssatellieten

  Oplossingen voor collectieve woningbouw d.m.v. van verwarmingssatellieten met de Synersat units.
  2012

  Nieuw logo COOLINGWAYS

  Logo CoolingWays kleinCoolingWays krijgt een nieuwe look ’n feel waarbij een aangepast en moderner logo niet kon ontbreken.
  2013

  COLLINDI verwarmingssatellieten

  Logo Collindi | CoolingWaysStart met een eigen ontwikkelde productlijn van verwarmingssatellieten onder de naam COLLINDI. Complete systemen met alle meet-en regeltechnieken voor automatische energierekeningen
  2019

  CoolingWays wordt ClimaWays

  CoolingWays wordt ClimaWays
  En we zijn verhuisd! Ons unieke duurzame verhaal blijft hetzelfde. Toestellen én expertise, maar we vertellen het voortaan als ClimaWays: innovators in heating & cooling.

  2019

  SOLVIS verwarminssystemen voor de toekomst

  ClimaWays neemt de verdeling over van de SOLVIS producten voor de Belgische markt. SOLVIS is een toonaangevende Duitse fabrikant van Multi-energiesystemen. De innovatieve energieconcepten van SOLVIS werden al meermaals bekroond met prestigieuze prijzen.

   

  Jef Schelkens - zaakvoerder CoolingWaysMissie

  Gebouwen verwarmen of verkoelen met respect voor de natuur: Dat is waar ClimaWays voor staat. Onze warmtepompen en koelingsinstallaties op hernieuwbare energie houden rekening met het milieu en uw portemonnee.

  Elke dag helpen we bedrijven, particulieren en organisaties bij het maken van de juiste keuze, en brengen we hen in contact met de meest gespecialiseerde vakman voor een zorgeloze uitwerking van hun project.

  Visie

  Wij geloven dat elk gebouw op een rendabele en duurzame manier van energie voorzien kan worden. Door te luisteren, mee te denken en verder te gaan dan het voor de hand liggende, vinden we voor elke klant de perfecte oplossing. Bovendien volgen we alle evoluties op de voet. Zo kunt u erop vertrouwen dat de keuze die u vandaag maakt, ook morgen nog de juiste zal zijn.

  Ondersteuning

  Heeft u advies nodig of zit u nog met vragen? Bij ClimaWays hechten we veel belang aan de juiste technische ondersteuning. Daarom staan we steeds paraat om u te helpen. We bezorgen u graag de juiste informatie, zodat u onze systemen op de beste manier kunt gebruiken.

  Transparantie

  Transparantie, eerlijkheid, communicatie en vertrouwen. Dat zijn de vier hoekstenen van elke goede samenwerking. Daarom beantwoorden we uw vragen altijd eerlijk en op een duidelijke manier. We zorgen ervoor dat u alle nodige informatie krijgt om de juiste keuze te maken. En die open communicatie maakt onze eventuele samenwerking alleen nog maar sterker.