+32 3 218 77 50 | info@climaways.be

  Onze Geschiedenis

  2008

  AISIN Toyota gasgedreven warmtepompen

  Logo Aisin | CoolingWaysStart met de verdeling van gasmotorgedreven warmtepompen van AISIN-TOYOTA. De idee van warmtepompen en koelmachines terug naar de grondslag., efficiënt gebruik van primaire energie.
  2009

  ROBUR gasabsorptiewarmtepompen

  Logo Robur | CoolingWaysUitbreiding productassortiment met ROBUR gasabsorptiewarmtepompen. Zowel lucht-water als bodem-water gaswarmtepompen, ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
  2011

  SYNERSAT verwarmingssatellieten

  Oplossingen voor collectieve woningbouw d.m.v. van verwarmingssatellieten met de Synersat units.
  2012

  Nieuw logo COOLINGWAYS

  Logo CoolingWays kleinCoolingWays krijgt een nieuwe look ’n feel waarbij een aangepast en moderner logo niet kon ontbreken.
  2013

  COLLINDI verwarmingssatellieten

  Logo Collindi | CoolingWaysStart met een eigen ontwikkelde productlijn van verwarmingssatellieten onder de naam COLLINDI. Complete systemen met alle meet-en regeltechnieken voor automatische energierekeningen

  Wie zijn we?

  Jef Schelkens - zaakvoerder CoolingWaysCoolingWays is als technische handelsonderneming gespecialiseerd in duurzame energieconcepten. Dit houdt in dat wij steeds gebruik maken van vooruitstrevende technieken die een energetisch verantwoorde oplossing bieden in de hedendaagse gebouwentechniek. Bovendien werken wij samen met vakmensen uit de sector die voor, tijdens en na ieder project op een grondige technische ondersteuning kunnen rekenen.


  Onze visie

  Iedere toepassing heeft bij ons een oplossing, wij geloven niet in evidenties, wel in het op proef stellen van het gangbare. Samen naar de beste oplossing zoeken loont. Door goede samenwerking groeit het inzicht en komen wij tot een duidelijker besluit. Service is een evidente continuïteit. Service moet evoluties bijhouden en het vertrouwen nog sterker maken.

  CoolingWays wordt ClimaWays

  Omdat we meer doen dan koeling alleen: want vandaag gebruiken we gaswarmtepompen voor koeling én verwarming. Daarom heten wij voortaan ClimaWays.

  En we verhuizen. Ons unieke, duurzame verhaal blijft hetzelfde: toestellen én expertise, maar we vertellen het voortaan als ClimaWays: innovators in heating & cooling.