Verwarm slim, bespaar meer

Verwarm slim, bespaar meer

Wist je dat je door slim te verwarmen meer dan 50% kunt besparen op je energiefactuur? Wij adviseren je graag bij het kiezen van de juiste verwarming en brengen je in contact met een vakman uit jouw buurt voor de installatie.

Kies jouw verwarming
SolvisBen

De betere ketel

Voordelig instappen in de verwarming van de toekomst

Ontdek hier
Het beste van twee werelden

Warmtepomp op gas

Echte besparing, ook voor renovatie.

Ontdek hier de K18

Waar staan wij voor

Onze oplossingen houden rekening met het milieu en jouw portemonnee

Bij ClimaWays zijn we gespecialiseerd in duurzame, energiezuinige oplossingen voor het verwarmen van je woning en je sanitair warm water. Elke dag helpen we particulieren, bedrijven en organisaties bij het maken van de juiste keuze, en brengen we hen in contact met de meest gespecialiseerde vakman voor een zorgeloze uitwerking van hun project.

Leer ons kennen
ClimaWays kantoor Wommelgem

Productwijzer

Er komen elke dag nieuwe verwarmingsoplossingen bij. Zie je door het bos de bomen niet meer? Maak je geen zorgen. Er is een ideale verwarming voor iedereen. Met onze productwijzer helpen je graag bij je keuze. Kies hieronder waarover jij meer wil te weten komen.

Enkele referenties

ClimaWays projecten

Kun je je niet veel voorstellen bij de woorden warmtepomp, verwarmingssatelliet of condensatieketel? Vraag je je af hoe onze producten er in het echt uitzien? Neem dan hier een kijkje in ons portfolio. Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Meer realisaties
Contacteer ClimaWays BVBA

HEB JE NOG VRAGEN OF HEB JE EXTRA INFORMATIE NODIG?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.