Jef Schelkens_Coaching

Media overzicht

Ontdek in deze video's alles over zuinig verwarmen met hernieuwbare energie.

Kom meer te weten over energie en duurzame technieken

Waarvoor kun je zonthermie gebruiken?

Wat is het verschil tussen zonnecollectoren en zonnepanelen? En waarvoor kun je de gratis energie van de zon allemaal gebruiken? Ontdek het allemaal in deze video over zonthermie.

Hoe werkt de SolvisBen?

Een SolvisBen verwarming is compatibel met met elke energie: gas, stookolie, maar ook met hernieuwbare energie zoals een warmtepomp of zonnecollectoren. Zo ben je zeker dat de verwarming die je nu kiest, ook in de toekomst nog de juiste is.

Mag je nog een ketel op stookolie plaatsen?

Verwarmen op stookolie: mag het nog? Stookolie is niet goed voor het milieu. Daarom legt de overheid enkele beperkingen op.
In deze video leggen we je uit wat er nog mag en wat niet.

Hoe werkt een gasabsorptiewarmtepomp?

Wist je dat er behalve elektrische warmtepompen ook warmtepompen op gas bestaan? In deze video leggen we je uit wanneer je beter kiest voor een gaswarmtepomp. Nog vragen? Vraag ons zeker om advies.

Waarom is een buffer belangrijk voor moderne verwarmingssystemen?

Het grootste misverstand over hernieuwbare energie is dat je die niet zou kunnen opslaan. Een buffervat is de ideale manier om gratis hernieuwbare energie te bufferen voor later gebruik. Ontdek in deze video hoe dat werkt.

Welke energievorm kiezen voor je verwarming? 4 belangrijke tips.

Gas, elektriciteit, stookolie, warmtepompen, zonne-energie, ... Zie jij ook door het bos de bomen niet meer? Sta je op het punt een nieuw verwarmingssysteem te kiezen? In deze video zetten we je op weg met 4 belangrijke tips.

Hoe werkt een ROBUR K18 gaswarmtepomp?

Een ROBUR K18 gaswarmtepomp zet gratis energie uit de buitenlucht om in warm water. Hoe dat kan? Dat leggen we je stap voor stap uit in deze video. Meer weten? Vraag ons gerust om advies.

Referentie: vervanging oude gasketel door K18 gaswarmtepomp

In deze woning werd de bestaande gasketel vervangen door een K18 warmtepomp. 💡TIP: Je hoeft niet altijd vloerverwarming te hebben om een gaswarmtepomp te kunnen installeren. Onze K18 gaswarmtepomp kan gewoon aangesloten worden op bestaande radiatoren. Heel interessant voor renovatieprojecten!

Referentie: nieuwbouwwoning met ROBUR K18 gasabsorptiewarmtepomp

De K18 is onze populairste gaswarmtepomp bij gezinnen. In deze reportage leggen we uit waarom dit type warmtepomp zo interessant is. Deze reportage is een samenwerking van Gas.be en ClimaWays.

Nieuw verwarmingssysteem "SolvisBen" voor de familie Rasch (Duits)

Het verwarmingssysteem van de familie Rasch uit Königslutter is al meer dan 20 jaar oud. Tijd voor een renovatie! Met het SolvisBen verwarmingssysteem kunnen ze twee van hun acht oude zonnecollectoren weer in gebruik nemen en besparen ze tot 30% energie!

Waarvoor staat Solvis? (Duits)

Het Duitse merk Solvis is pionier in milieuvriendelijke verwarmingstechnieken. We zijn dan ook trots om de exclusieve Belgische verdeler te zijn van dit kwaliteitsmerk. In deze video kom je meer te weten over het bedrijf en de producten.

De SolvisControl 3 - Bedien je verwarming van eender waar ter wereld - (Duits)

De SolvisControl is de centrale afstandbediening van je Solvis verwarming. Het maakt niet uit hoeveel verschillende componenten je verwarming telt. Je bedient ze allemaal met één bediening en vanop afstand, waar je ook bent.

Hoe werkt het SolvisMax verwarmingssysteem? (Duits)

n deze video tonen onze Duitse vrienden van Solvis hoe het SolvisMax verwarmingssyteem precies werkt. Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Installateur aan het woord: Roobrecht Braet

Roobrecht Braet is al 30 jaar lang verwarmingsinstallateur en al 10 jaar installateur van het merk Solvis. We vroegen hem waarom hij zo’n fan is van onze Solvis-verwarmingsinstallatie en wat de voordelen zijn voor de eindklant en de installateur.

Project in de kijker: een hybride verwarming voor een woning met radiatoren én vloerverwarming

We volgen installateur Valeer Timmers bij de plaatsing van een hybride verwarming: een buffervat met gasbrander in combinatie met een warmtepomp. Kijk je mee achter de schermen?

Installateur aan het woord: Valeer Timmers

Voor de plaatsing van een nieuwe verwarming werken we alleen samen met de beste installateurs. Eén van hen is Valeer van Timmers Gastechniek. Hij is vooral fan het productgamma van Solvis. In dit interview ontdek je waarom.

Contacteer ClimaWays BVBA

HEB JE NOG VRAGEN OF HEB JE EXTRA INFORMATIE NODIG?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.