Over ons

De toekomst is duurzaam – daar twijfelt niemand nog aan. Maar de weg ernaartoe is voor iedereen anders. Of je nu voluit gaat voor hernieuwbare energie, of stapsgewijs renoveert: bij ClimaWays helpen we je om de juiste keuze te maken met respect voor de natuur én jouw budget.

Missie & Visie

Waar staan wij voor

Missie

Gebouwen verwarmen of verkoelen met respect voor de natuur: dat is waar ClimaWays voor staat. Onze warmtepompen, verwarmingsketels en installaties op hernieuwbare energie houden rekening met het milieu en je portemonnee.

Elke dag helpen we bedrijven, particulieren en organisaties bij het maken van de juiste keuze, en brengen we hen in contact met de meest gespecialiseerde vakman voor een zorgeloze uitwerking van hun project.

Visie

Wij geloven dat elk gebouw op een rendabele en duurzame manier van energie voorzien kan worden. Door te luisteren, mee te denken en verder te gaan dan het voor de hand liggende, vinden we voor elke klant de perfecte oplossing. Bovendien volgen we alle evoluties op de voet. Zo kun jij erop vertrouwen dat de keuze die je vandaag maakt, ook morgen nog de juiste zal zijn.

Gebouwen verwarmen of verkoelen met respect voor de natuur: Dat is waar ClimaWays voor staat.

Jef Schelkens - Zaakvoerder

Ondersteuning

Heeft u advies nodig of zit u nog met vragen? Bij ClimaWays hechten we veel belang aan de juiste technische ondersteuning. Daarom staan we steeds paraat om u te helpen. We bezorgen u graag de juiste informatie, zodat u onze systemen op de beste manier kunt gebruiken.

Transparantie

Transparantie, eerlijkheid, communicatie en vertrouwen. Dat zijn de vier hoekstenen van elke goede samenwerking. Daarom beantwoorden we uw vragen altijd eerlijk en op een duidelijke manier. We zorgen ervoor dat u alle nodige informatie krijgt om de juiste keuze te maken. En die open communicatie maakt onze eventuele samenwerking alleen nog maar sterker.

Wie zijn we

Ons team

Saida el Amrani - Teamlid ClimaWays

Saida el Amrani

Office Manager

Philippe Casseau - Teamlid ClimaWays

Philippe Casseau

Field Service Engineer

Filip Van Hecke - Teamlid ClimaWays

Filip Van Hecke

Productspecialist

Jef Schelkens - Teamlid ClimaWays

Jef Schelkens

Bedrijfsleider

Contacteer ClimaWays BVBA

HEB JE NOG VRAGEN OF HEB JE EXTRA INFORMATIE NODIG?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Laat het ons weten en wij helpen je graag verder.